Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1047g230kcal10.5g47.1g0g20.9g
Tonnikala öljyssä 594g1126kcal161g0g53.4g0g
Kesäkurpitsa1257g214kcal5g31.4g7.5g8.8g
Sipuli (kuorittu)489g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 141g1250kcal0g0g141.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1292g452kcal12.9g87.8g6.5g18.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9688g6861kcal395.4g387.6g419.8g113.2g
Valittu annoskoko4844g3430kcal197.7g193.8g209.9g56.6g
Annoskoko puolitettuna2422g1715kcal98.9g96.9g105g28.3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741