Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2237g3714kcal425.1g0g223.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g2182g742kcal30.5g130.9g10.9g0g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena168g638kcal1.7g154.4g0.8g0g
Ketsuppi, meira201g141kcal3g32.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9688g10469kcal920.6g635g471.2g0g
Valittu annoskoko4844g5235kcal460.3g317.5g235.6g0g
Annoskoko puolitettuna2422g2617kcal230.2g158.8g117.8g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365