Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1599g1218kcal30.1g247.9g3.2g16g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl70g53kcal2.8g5.6g2.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2199g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g4035kcal100.6g558g133.8g58.2g
Valittu annoskoko4848g2017kcal50.3g279g66.9g29.1g
Annoskoko puolitettuna2424g1009kcal25.2g139.5g33.5g14.6g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615