Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl959g4314kcal68.1g613.5g182.1g31.6g
Voi 383g2781kcal4.6g1.5g311.7g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g1438g4889kcal28.8g38.8g517.6g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g959g2588kcal76.7g115g191.7g0g
Sokeri 407g1654kcal0g407g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka48g191kcal0g47.4g0g0g
Kinuskikastike 479g2030kcal4.5g271.7g102.7g0g
Daim 56g134g731kcal5g80.5g42.9g0.1g
Liivatelehti, gelatiini41g142kcal34.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g38641kcal445.2g3150.8g2697.4g63.4g
Valittu annoskoko4848g19320kcal222.6g1575.4g1348.7g31.7g
Annoskoko puolitettuna2424g9660kcal111.3g787.7g674.4g15.9g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939