Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g934g2755kcal130.7g9.3g242.8g5.6g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g1201g312kcal13.2g37.2g2.4g0g
Maustepippuri, annos 1g32g1kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2668g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g6136kcal287.8g93g491g11.2g
Valittu annoskoko4848g3068kcal143.9g46.5g245.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna2424g1534kcal72g23.3g122.8g2.8g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421