Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto1603g3045kcal125g54.5g256.4g0g
Katkarapu, rainbow2003g2003kcal460.8g0g18g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g1202g1262kcal42.1g242.8g12g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g12621kcal1255.8g594.6g572.8g48g
Valittu annoskoko4848g6310kcal627.9g297.3g286.4g24g
Annoskoko puolitettuna2424g3155kcal314g148.7g143.2g12g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265