Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)801g641kcal152.3g0g2.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g501g1402kcal95.2g0.2g110.2g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g1503g2404kcal24g180.3g3g30g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g40g104kcal4.4g9.6g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g9103kcal551.8g380.2g240.8g60g
Valittu annoskoko4848g4552kcal275.9g190.1g120.4g30g
Annoskoko puolitettuna2424g2276kcal138g95.1g60.2g15g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455