Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 599g137kcal10.8g14.4g1.2g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g485kcal0g0g53.9g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 1598g1239kcal280.6g0g11.2g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g799g1278kcal143.8g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g6851kcal882g142.6g296.4g70.4g
Valittu annoskoko4848g3425kcal441g71.3g148.2g35.2g
Annoskoko puolitettuna2424g1713kcal220.5g35.7g74.1g17.6g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895