Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa156g27kcal0.6g3.9g0.9g1.1g
Purjosipuli 83g19kcal1.5g2g0.2g1.7g
Paprika keltainen 31g9kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Tomaatti 78g18kcal0.4g2.7g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6.9g15kcal0.9g1.5g0.6g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g411kcal8g25.6g29.4g9.8g
Valittu annoskoko485g206kcal4g12.8g14.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna243g103kcal2g6.4g7.4g2.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665