Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g138g303kcal33g2.8g17.9g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g263g210kcal13.1g36.8g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g1106kcal97.2g92.4g41.4g3g
Valittu annoskoko485g553kcal48.6g46.2g20.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna243g277kcal24.3g23.1g10.4g0.8g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927