Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 213g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 83g63kcal1.5g12.7g0.2g0.8g
Porkkana, keitetty, suolaa 26g8.7kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 50g17kcal0.5g2.7g0.1g1.4g
Sipuli, paistettu 8.7g8.9kcal0.1g0.4g0.7g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.8g8kcal0.3g0.4g0.6g0g
Pavut tomaattikastikkeessa53g40kcal2.1g6.9g0.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g511kcal26.8g49.2g20.6g11.6g
Valittu annoskoko486g256kcal13.4g24.6g10.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna243g128kcal6.7g12.3g5.2g2.9g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277