Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 788g5713kcal9.4g3.2g640.2g0g
Sokeri 765g3105kcal0g764.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 743g1059kcal92.8g2.2g76.1g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g1026g3468kcal89.3g727.4g9.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g360g2160kcal86.4g23.8g194.4g0g
Leivinjauhe 68g119kcal3.5g25.5g0g0.3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)900g1242kcal67.5g47.7g90g0g
Appelsiinimehu, 2 dl203g91kcal0.6g20.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9702g33913kcal699g3228.6g2020.2g0.6g
Valittu annoskoko4851g16956kcal349.5g1614.3g1010.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna2426g8478kcal174.8g807.2g505.1g0.2g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576