Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi90g648kcal0.9g0.9g72g0g
Sokeri 117g475kcal0g116.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g180g1046kcal39.4g17.1g91.1g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g4620kcal105.4g270.4g346.4g37.4g
Valittu annoskoko486g2310kcal52.7g135.2g173.2g18.7g
Annoskoko puolitettuna243g1155kcal26.4g67.6g86.6g9.4g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606