Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 25g80kcal7.2g1.7g5g7.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g7.5g11kcal1.1g1.1g0.3g3.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g173g622kcal48.3g3.5g46.6g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g2490kcal166.2g18.2g197.4g22.4g
Valittu annoskoko486g1245kcal83.1g9.1g98.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna243g623kcal41.6g4.6g49.4g5.6g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723