Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g106g152kcal23.2g0g6.3g0g
Rypsiöljy rainbow2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Hillosipuli, Rainbow11g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%21g17kcal0.7g1.3g1.1g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g28g45kcal2.3g1.4g3.4g0.4g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g4.2g15kcal0.5g3g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g607kcal60.4g25g28g7.8g
Valittu annoskoko486g304kcal30.2g12.5g14g3.9g
Annoskoko puolitettuna243g152kcal15.1g6.3g7g2g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143493