Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 105g150kcal13.1g0.3g10.8g0g
Sokeri 73g297kcal0g73.2g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu40g145kcal4.8g28.5g0.8g0g
Vadelma 188g77kcal1.9g7.7g1.5g6.9g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl75g270kcal1.5g2g28.5g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g1916kcal42.6g232.4g83.2g13.8g
Valittu annoskoko486g958kcal21.3g116.2g41.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna243g479kcal10.7g58.1g20.8g3.5g
Arvot/100g100g197kcal4.4g23.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846