Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai90g333kcal4.5g28.8g22.5g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g186kcal21.3g0g11.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%23g63kcal6.5g0.6g3.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g67g14kcal0.4g2.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g1323kcal68g77.4g82.8g10.2g
Valittu annoskoko486g662kcal34g38.7g41.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna243g331kcal17g19.4g20.7g2.6g
Arvot/100g100g136kcal7g8g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249