Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.9g1.1g3.2g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 62g86kcal7.7g0.2g6.1g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 28g149kcal0g0g16.9g0g
Kaurajuoma, GoGreen281g112kcal2.8g16.9g2.8g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g1515kcal39.6g209.8g53.8g9.8g
Valittu annoskoko486g757kcal19.8g104.9g26.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna243g379kcal9.9g52.5g13.5g2.5g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526