Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 150g169kcal31.7g0g4.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Selleri, annos 50g13g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g409kcal65.8g14.4g9.6g5.4g
Valittu annoskoko486g205kcal32.9g7.2g4.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna243g102kcal16.5g3.6g2.4g1.4g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907