Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g175g438kcal29.8g0g35g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g50g163kcal7g0.3g15g0g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g75g26kcal3.4g1.5g0.1g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g1472kcal84.4g19.8g114.4g6.8g
Valittu annoskoko486g736kcal42.2g9.9g57.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna243g368kcal21.1g5g28.6g1.7g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393