Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g234g299kcal34.8g0g21g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g16g44kcal1.2g8g0.8g1.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 58g38kcal1.9g2.8g2g0g
Korppujauho 15g54kcal1.5g10.9g0.2g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g1174kcal91.2g46.6g75.2g5.8g
Valittu annoskoko487g587kcal45.6g23.3g37.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna243g294kcal22.8g11.7g18.8g1.5g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422