Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 70g74kcal2.8g13.6g0.6g1.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 117g121kcal4g21g1.2g3.4g
Salaatti, jäävuori tuore58g5.8kcal0.6g0.5g0.1g0.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä 108g113kcal24.2g0g1.6g0g
Purjosipuli 41g9kcal0.7g1g0.1g0.9g
Omena, keskikokoinen 200g82g28kcal0.2g5.8g0.2g1.5g
Persilja 5.8g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g706kcal65.2g84.6g7.6g16.2g
Valittu annoskoko487g353kcal32.6g42.3g3.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna243g177kcal16.3g21.2g1.9g4.1g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211