Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3331g4787kcal533g0g296.5g0g
Rypsiöljy 270g2386kcal0g0g269.8g0g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Tilli, tuore 666g200kcal24.6g6g5.3g14g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.8g1g5.3g
Ruokasuola jodioitu 87g2.2kcal0.5g0g0g0g
Valkopippuri 6.7g19kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g15702kcal1153g186.4g1147g58.8g
Valittu annoskoko4860g7851kcal576.5g93.2g573.5g29.4g
Annoskoko puolitettuna2430g3926kcal288.3g46.6g286.8g14.7g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230