Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g225g1643kcal2.3g2.3g180g0g
Sokeri 90g365kcal0g89.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g45g164kcal1.6g35.8g1.6g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4500g1736kcal7.2g367.2g4g67.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g7815kcal22.2g990.4g371.2g135g
Valittu annoskoko4860g3908kcal11.1g495.2g185.6g67.5g
Annoskoko puolitettuna2430g1954kcal5.6g247.6g92.8g33.8g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339