Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2925g10238kcal389g1989g70.2g111.2g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1485g2525kcal222.8g0g178.2g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl135g1215kcal0g0g135g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g27954kcal1223.6g3978g766.8g222.4g
Valittu annoskoko4860g13977kcal611.8g1989g383.4g111.2g
Annoskoko puolitettuna2430g6989kcal305.9g994.5g191.7g55.6g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793