Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2253g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1577g946kcal23.7g205g1.6g14.2g
Purjosipuli 1014g232kcal18.4g24.3g2g21.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g2390kcal86.6g463.8g7.4g71.6g
Valittu annoskoko4860g1195kcal43.3g231.9g3.7g35.8g
Annoskoko puolitettuna2430g597kcal21.7g116g1.9g17.9g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162850