Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g2663g6072kcal506g0g452.7g0g
Flora ruoka kevyt & paksu100g60kcal1g4.5g4g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)333g1232kcal46.3g241.3g8.3g13.6g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g666g200kcal6.7g36.6g4g10g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 599g1363kcal30.3g105g84.4g34.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste499g1798kcal144.8g8.5g139.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g21446kcal1470.2g791.8g1386.4g116.8g
Valittu annoskoko4860g10723kcal735.1g395.9g693.2g58.4g
Annoskoko puolitettuna2430g5362kcal367.6g198g346.6g29.2g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308