BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu840g554kcal16.8g117.6g0g21g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1080g375kcal49.5g20.8g3.2g26.8g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 40g8.6kcal0.1g0.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1400kcal95g0g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g4676kcal322.8g278g226.4g95.6g
Valittu annoskoko4860g2338kcal161.4g139g113.2g47.8g
Annoskoko puolitettuna2430g1169kcal80.7g69.5g56.6g23.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583