Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g400g1280kcal72g181.2g30.8g66g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2000g7000kcal280g1280g62g110g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g400g1240kcal68g216g11.6g52g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g19760kcal840g3354.4g288.8g456g
Valittu annoskoko4860g9880kcal420g1677.2g144.4g228g
Annoskoko puolitettuna2430g4940kcal210g838.6g72.2g114g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910