Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%900g1530kcal180g0g90g0g
Keräkaali, 100g3375g810kcal40.5g114.7g6.7g70.9g
Fondue, puolet paketista 220 g113g248kcal22.5g11.2g19.1g0g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g225g729kcal31.1g135.2g7g23.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g6783kcal554.4g546g246.6g197g
Valittu annoskoko4860g3391kcal277.2g273g123.3g98.5g
Annoskoko puolitettuna2430g1696kcal138.6g136.5g61.7g49.3g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116