Suklaabrowniekakku (Iltalehti)

1. Mittaa kattilaan voi ja paloiteltu suklaa (175 g). Sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin, että seos on tasaista ja kiiltävää.

Jäähdytä.

2. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.

3. Lisää myös vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita taikinaan lopuksi rouhittu suklaa (50 g) ja pähkinät.

Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Tarjoile kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 933g6767kcal11.1g3.7g758.4g0g
Tumma suklaa 86% (Marabou)1199g7256kcal103.1g227.9g653.6g155.9g
Sokeri 1133g4598kcal0g1131.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu960g1209kcal105.5g2.9g86.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 347g1189kcal35.3g242.5g4.2g12.1g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Macadamianpähkinä, australia, käsittelemätön267g1906kcal21.3g24g202.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g45941kcal555.4g3285.4g3410.4g336.2g
Valittu annoskoko4864g22971kcal277.7g1642.7g1705.2g168.1g
Annoskoko puolitettuna2432g11485kcal138.9g821.4g852.6g84.1g
Arvot/100g100g472kcal5.7g33.8g35.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104571