Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1741g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 46g189kcal0g46.4g0g0g
Hiiva, 50g290g177kcal38g3.2g1.2g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g871g4205kcal213.3g289.9g250.7g247.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1886g6473kcal192.2g1320.5g22.6g66g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g22087kcal887g3320g549g626.6g
Valittu annoskoko4864g11043kcal443.5g1660g274.5g313.3g
Annoskoko puolitettuna2432g5522kcal221.8g830g137.3g156.7g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453