Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali533g112kcal6.4g18.1g1.1g11.2g
Porkkana 533g174kcal3.3g29.6g1.1g13.6g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Sipuli 266g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Paistijauheliha 10%533g906kcal106.5g0g53.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr29g82kcal2.3g2.8g7g0.5g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g519g208kcal8.8g42.6g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g40g30kcal3g3.8g0.2g0g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g3524kcal275.4g283g129.2g78.2g
Valittu annoskoko4864g1762kcal137.7g141.5g64.6g39.1g
Annoskoko puolitettuna2432g881kcal68.9g70.8g32.3g19.6g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712