Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g850g4538kcal41.6g441.9g271.9g0g
Kananmuna kuoreton 1700g2425kcal212.4g5.1g174.2g0g
Sokeri 914g3708kcal0g912.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %637g3474kcal6.4g6.4g382.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 351g1203kcal35.7g245.4g4.2g12.3g
Kaakaojauhe, X-tra43g157kcal1.5g35.3g0.8g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g70g374kcal3.4g36.5g22.4g0g
Kananmuna kuoreton 140g200kcal17.5g0.4g14.4g0g
Sokeri 75g306kcal0g75.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %53g290kcal0.5g0.5g31.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20.1g0.3g1g
Kaakaojauhe, X-tra3.2g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g33568kcal644g3564.2g1805.2g26.6g
Valittu annoskoko4864g16784kcal322g1782.1g902.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna2432g8392kcal161g891.1g451.3g6.7g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840