Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3221g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g161g16kcal2.4g0g1g136.9g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g89g319kcal39.9g35.4g5.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale242g145kcal24.2g12.1g0.7g176.4g
Manteli, jauhettu, n. 1dl1127g6787kcal271.7g74.4g608.8g78.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g14534kcal676.4g243.8g1231.6g784.4g
Valittu annoskoko4864g7267kcal338.2g121.9g615.8g392.2g
Annoskoko puolitettuna2432g3634kcal169.1g61g307.9g196.1g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174