Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 963g6986kcal11.5g3.9g783g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1044g3582kcal106.4g730.8g12.5g36.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 899g1128kcal98.9g2.3g81.1g0g
Sokeri 546g2215kcal0g545.2g0g0g
Banaani, kuorittu 1284g1117kcal13.6g235g5.1g23.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g64g200kcal7.1g38.5g4.5g18g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g30682kcal481.6g3160g1772.4g155.8g
Valittu annoskoko4864g15341kcal240.8g1580g886.2g77.9g
Annoskoko puolitettuna2432g7671kcal120.4g790g443.1g39g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700