Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g2652g10343kcal159.1g816.9g718.7g360.7g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g265g1061kcal1.3g228.1g13.3g0g
Vesi796g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 90g204kcal0.5g48.6g0.1g0.8g
Mustikka metsä- 955g420kcal4.8g61.1g5.7g31.5g
Sokeri 106g431kcal0g106g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g24918kcal331.4g2521.4g1475.6g786g
Valittu annoskoko4864g12459kcal165.7g1260.7g737.8g393g
Annoskoko puolitettuna2432g6230kcal82.9g630.4g368.9g196.5g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448