Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3184g348kcal17.8g44.6g3.2g22.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1592g2106kcal41.9g50.9g191.1g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g5171kcal119.8g255.4g388.6g44.6g
Valittu annoskoko4864g2586kcal59.9g127.7g194.3g22.3g
Annoskoko puolitettuna2432g1293kcal30g63.9g97.2g11.2g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021