Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Sokeri 80g324kcal0g79.6g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 63g333kcal0.2g0.2g37.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g63g29kcal2g3g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana974g2490kcal48.2g352.2g94.4g10.6g
Valittu annoskoko487g1245kcal24.1g176.1g47.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna244g623kcal12.1g88.1g23.6g2.7g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.1g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287