Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 142g46kcal0.9g7.9g0.3g3.6g
Lanttu 32g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)19g16kcal1.8g2.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g9g49kcal0g0g5.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 117g132kcal24.8g0g3.5g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g506kcal55.6g23.2g18.8g8.4g
Valittu annoskoko488g253kcal27.8g11.6g9.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna244g127kcal13.9g5.8g4.7g2.1g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037