Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g350g1225kcal98g7g91g0g
Pirkka salsadippi medium630g365kcal5.7g81.9g1.9g9.4g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g700g840kcal19.6g35.7g70g2.8g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)1050g263kcal9.4g45.1g4.2g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi700g182kcal8.4g33.6g1.4g0g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1400g1050kcal238g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g8593kcal758.2g406.6g443.4g24.4g
Valittu annoskoko4872g4296kcal379.1g203.3g221.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna2436g2148kcal189.6g101.7g110.9g6.1g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155