Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 791g3212kcal0g790.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 559g701kcal61.5g1.5g50.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 454g1558kcal46.3g317.7g5.4g15.9g
Vehnälese 47g106kcal6.2g7.2g2.1g17.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g47g170kcal1.6g37.1g1.6g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g93kcal0g23g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl466g4190kcal0g0g465.6g0g
Porkkanaraaste 200g1397g377kcal8.4g74g2.8g34.9g
Tomusokeri 1dl=60g349g1397kcal0g349.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g75kcal0g18.4g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 698g2016kcal76.8g20.9g181.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g27870kcal404g3296.8g1419g136.8g
Valittu annoskoko4872g13935kcal202g1648.4g709.5g68.4g
Annoskoko puolitettuna2436g6968kcal101g824.2g354.8g34.2g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696