Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa527g90kcal2.1g13.2g3.2g3.7g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Vesi1229g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g19g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma176g562kcal0.2g129.9g0g0g
Auringonkukansiemen 176g1042kcal40.4g22.1g86.9g10.5g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)2633g9214kcal368.6g1737.5g79g131.6g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g79g711kcal0g0g79g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g23236kcal822.6g3805.4g496.2g291.6g
Valittu annoskoko4872g11618kcal411.3g1902.7g248.1g145.8g
Annoskoko puolitettuna2436g5809kcal205.7g951.4g124.1g72.9g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242361