Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton981g2159kcal109.9g24.5g186.5g1g
Porkkanaraaste 200g701g189kcal4.2g37.2g1.4g17.5g
Rypsiöljy rainbow35g316kcal0g0g35.1g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g3155g3543kcal70.3g785.5g12.6g29.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g12413kcal368.8g1694.4g471.2g95.6g
Valittu annoskoko4872g6206kcal184.4g847.2g235.6g47.8g
Annoskoko puolitettuna2436g3103kcal92.2g423.6g117.8g23.9g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711