Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2099g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1199g2656kcal209.9g0g203.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g750g307kcal10.5g60.7g2.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli600g1079kcal51g13.2g89.9g0g
Ketsuppi, Felix162g146kcal1.6g34g0.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Persilja30g3.6kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g8568kcal552.8g221g609g4.8g
Valittu annoskoko4872g4284kcal276.4g110.5g304.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna2436g2142kcal138.2g55.3g152.3g1.2g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674