Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2277g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g39g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 175g400kcal23.3g27g7.9g65.7g
Vehnäjauho puolikarkea 2277g7812kcal232g1593.6g27.3g79.7g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 84g341kcal0g84g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g17105kcal510.6g3409.2g70.4g290.8g
Valittu annoskoko4872g8552kcal255.3g1704.6g35.2g145.4g
Annoskoko puolitettuna2436g4276kcal127.7g852.3g17.6g72.7g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248