Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 3748g3144kcal684g0g41.2g0g
Pekoni rasvainen 525g1973kcal63g0g194.1g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g38g3.7kcal0.6g0g0.2g31.9g
Kananmuna kuoreton 412g588kcal51.5g1.2g42.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g11507kcal1602g16.8g556.2g68.8g
Valittu annoskoko4872g5753kcal801g8.4g278.1g34.4g
Annoskoko puolitettuna2436g2877kcal400.5g4.2g139.1g17.2g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900