Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1079g195kcal6g27g4.3g7.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1439g2000kcal273.4g0g100.7g0g
Sipuli (kuorittu)612g165kcal8g29.4g1.2g10.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g94g97kcal7.4g15.2g0.6g1.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka396g99kcal3.6g18.2g1.6g7.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio720g1007kcal20.1g46.8g86.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio540g1565kcal140.3g0g113.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9756g10257kcal917.6g273.2g616g54.8g
Valittu annoskoko4878g5128kcal458.8g136.6g308g27.4g
Annoskoko puolitettuna2439g2564kcal229.4g68.3g154g13.7g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280165