Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.6g40kcal0g0g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 4.4g13kcal0.4g1.5g0.6g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)80g96kcal16g0g2.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)40g34kcal0.4g1.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g542kcal38.8g42.4g21.8g4.4g
Valittu annoskoko488g271kcal19.4g21.2g10.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna244g136kcal9.7g10.6g5.5g1.1g
Arvot/100g100g56kcal4g4.3g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180904