Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g91g318kcal12.1g61.8g2.2g3.5g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma80g96kcal2.6g3.6g8g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl20g179kcal0g0g19.9g0g
Maitorahka, milbona (500g)100g68kcal12.2g3.9g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)2.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)40g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g100g55kcal0.5g12.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g1644kcal69.8g177.4g72g7g
Valittu annoskoko488g822kcal34.9g88.7g36g3.5g
Annoskoko puolitettuna244g411kcal17.5g44.4g18g1.8g
Arvot/100g100g169kcal7.2g18.2g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276